Blogs

Bogen er nu oversat og kommer på det engelsk /US markedet efter flere forspørgsler.

Bogen er meget nært at nå de udenlandske boghylder…mangler blot samlet informationer retur for prøvepanel af læser, før det endelig liftoff bliver taget.

Nyt oplag af Tør du, Vil du, Kan du? og nu med opgaver i

Slut i Maj 2013 udkommer nyt oplag af Tør du, Vil du, Kan du? og nu med opgaver i, det bliver spændende og se hvorledes den bliver modtaget....

Fotosession og ny revideret bog på vej...

det er utroligt svært at vælge hvordan den revideret udgave af Tør du, Vil du, Kan du? skal se ud. Der er altid flere indvendige på hvad som er vigtigst ...... nå men jeg følger mit hjerte og håber der bliver taget godt i mod det derude...

Børn og unge som mister i Næstved...

Efter en god aften hos omsorgsgruppen i Næstved igår - står det mig endnu en gang lysende klart at der er masser af børn og unge, som har brug for nærhed, tilstedeværelse og dialog...De unge som mister en forældre, en bror eller søster - har ikke mange steder at gå hen med sine tanker og følelser. Derfor er det vigtigere end nogensinde at støtte op om frivillige ildsjæle som f.eks omsorgsgruppen i Næstved og ligende frivillige organisationer - Livline i Sorgen med flere.

Temaaften i Medbogerhuset i Lundtofte - onsdag d. 10.oktober 19-21

Plejefamiliernes Landsforening har bedt os holde foredrag/Pep-talk for alle som er interesseret i teenagerliv....Derfor holdes der Gratis Tema aften på ovenstående adresse, hvor emnerne blandt andet vil være det at være teenager idag og hvordan man kan navigere i alle de mange beslutninger det skal tages. Andre enmer som skole, venner, selvværd, sorg, mål, drømme og det at være plejebarn bliver også berørt. Vel mødt !

afholdt workshop den 15.08.2012/ Power to Choose - Dit Liv - Dit Valg...

Efter endt workshop med en udskolingsklasse fordelt på 3 klasser 7,8,9 (50 elever)
Fik jeg denne dejlige tilbagemelding...
Over 98 procent fik noget ud af workshoppen og fik noget værdifuldt med hjem.
84 procent er interesseret i enten denne eller andre af mine fremtidige workshops.
Over 62,5 procent siger de er blevet mere modige og tør, efter workshoppen idag.
Jeg er meget taknemlig over tilliden og deres store arbejde.....godt gået...Tak

Her følger diverse blog indlæg...

skriv gerne dit blog indlæg her...